Efterårstræning 2019

Efterårstræning 2019

    Den bedste start for din hvalp. Vi arbejder med socialisering og en positiv tilgang til din hvalp. Med legen, masser af godbidder og legetøj skaber du et trygt og værdifuldt grundlag for jeres fremtidige samarbejde på træningspladsen. Træningen skal nemlig være en leg.
    Det er den naturlige forsættelse af jeres træning efter endt Hvalpemotivation. Der bliver nu stillet lidt højere krav og vi begynder at træne bassis øvelserne:Vi skal nu øve at fastholde kontakten når vi går tur med line på.Vi øver sit og bliv.Vi øver indkaldet.Samt en masse sjove, spændende øvelser, oplevelser og lege så træningen altid er sjov.
    Bliv klar til grunddressur er holdet for dig og din unghund der har gennemgået Hvalpemotivation og Hvalpetræning. Her arbejder vi videre med grundprincipperne for din unghunds træning, så I bibeholder den gode kontakt og udvikler jer i jeres samarbejde. Vi arbejder med lineføring, indkald og bliv samt opstarten af apportering.
    På grunddressur holdet lærer du, hvordan du træner din hund så den går pænt på plads, både med og uden snor på, når I er ude at gå tur. I vil også øve at sætte eller dække hunden af, hvor efter I bevæger jer væk fra hunden og hunden bliver på stedet. Sidst vil der også være fokus på de første trin til at lære hunden at apportere, altså finde og tage apporten op frivilligt - holde / gå med den og frivillig aflevering.Der trænes med masser af godbidder og meget gerne med legetøj. Det skal være sjovt at træne og hunden skal altid være glad.
  • Pris: 600,00 kr. Antal:
  • 0,00 kr.