Grunddressur

GRUNDDRESSUR.

På grunddressur holdet bygger vi videre på den gode kontakt der er blevet etableret mellem dig og din hvalp. Dette bliver om noget en endnu større del af træningen på grunddressur holdet. Den lille hvalp er nu blevet en unghund med de udfordringer det fører med sig. Hunden bliver mere selvstændig og mere udforskende og det er derfor vigtigt, at vi som ejere bliver ved med at træne kontakten mellem hund og ejer i denne periode. Men i takt med at hunden bliver ældre kan vi også tillade os at stille flere krav til hunden. På grunddressur holdet lærer du, hvordan du træner din hund så den går pænt på plads, både med og uden snor på, når I er ude at gå tur. I vil også øve at sætte eller dække hunden af, hvor efter I bevæger jer væk fra hunden og hunden bliver på stedet. Sidst vil der også være fokus på de første trin til at lære hunden at apportere, altså finde og tage apporten op frivilligt – holde / gå med den og frivillig aflevering.
Der trænes med masser af godbidder og meget gerne med legetøj. Det skal være sjovt at træne og hunden skal altid være glad.

Alle de øvelser som der trænes på grunddressur holdet vil være noget I får gavn af i hverdagen, men de er også grundlaget for dressur 1 prøven se reglerne HER, som man kan tage hvis man ønsker det.