Regionsdag 2015

Regionsdag lørdag den 13/06-2015

Lørdag den 13/06-2015 afholdte vi i Region Nordsjælland vores traditionsrige  Regionsdag, som blev præget af fantastisk dejlig sommervejr og lidt blandede præstationer af hundene.

Der stillede 9 hunde op til apporterings-prøven, som blev dømt af Claus Secher men der var kun 4 hunde der klarede sig gennem nåleøjet og bestod prøven, her i blandt en enkelt retriver ført af Ida Jensen, som havde taget den lange vej fra Askeby for at være med på dagen.

Vi startede med kanin-banen og det var her at det fleste hunde stod af. Høj vegation og stort set ingen vind gjorde det svært for hundene at få fært, men det lykkedes dog for nogle af dem.

Herefter gjaldt det due-banen og her var der lidt de samme problemer, ikke med høj vegetation, men med meget lidt vind, så der var desværre en par hunde der ikke helt klarede kravene.

Til sidst gjaldt det apportering af due på vand og her klarede alle hundene opgaven med kryds og slange.

Heimdahl, ført af Steen Skipper Lund fik 30 point og blev dermed dagens bedste hund,

Friggi, ført af Steen Skipper Lund, fik 28 point og blev dermed dagens bedste yngste hund.

Til dressur-prøven, som blev dømt af Anne Mette Hansen var der tilmeldt 5 hunde og her var der også lidt problemer med at klare kravene for alle hundene. Om det var det gode vejr der fik hundene til at gå lidt deres egne veje eller der var lidt nervøsitet fra de “uprøvede” hundeførere er ikke til at vide, men der var desværre kun 2 af hundene der bestod.

Nessie, ført af Pia Sandau opnåede 37 point og bestod dermed med en 1 præmie, men det rakte desværre kun til en placering som 2 vinder.

Ilo, ført af Steen Jørgensen opnåede 38 point og blev dermed dagens bedste hund.

Buster, ført af Dorthe Schultz-Larsen, vandt for andet år i træk Nøddeknækkeren. En “pokal” som uddeles for dagens mest bemærkelsesværdige præstation.

Et stort tillykke til alle vinderne og et endnu større held og lykke til dem som desværre ikke klarede det denne dag.

Dagen sluttede som vanlig af med præmieoverrækkelse og fælles frokost. Frokosten bestod atter engang af de berømte flæskestegs sandwich a la Hammerich.